«Dyktige ressurser med lang erfaring og spisskompetanse
innenfor IT er noe vi kontinuerlig er på utkikk etter.»

Ledig stilling – Driftskonsulent

Technet AS ble etablert i 1999 og har siden hatt en jevn og kontinuerlig vekst. 25 kunnskapsrike medarbeidere jobber idag fra moderne og flotte lokaler – idyllisk beliggende ved elvekanten av Lågen i Larvik. Omsetningen i 2018 ble drøye 31 mill. Vi søker etter en ny driftskonsulent

Technet AS er en rendyrket totalleverandør av skytjenester og har i Larvik et av regionens største og mest moderne datasenter. Selskapet er i kraftig vekst.

Skytjenester hos Technet
Technet søker etter:

Driftskonsulent

Har du utdannelse og erfaring innenfor IT-drift, og er en service innstilt lagspiller? Hva vil være avgjørende for deg hvis du skulle bytte arbeidsgiver?

Stillingen og selskapets «standing» i bransjen, kanskje? Hva med beliggenhet og «livet etter kl 16.00?»

Her i Larvik har vi mye å by på! Kjenner du ikke byen vår, og er innflytter, la deg friste av denne filmen om Larvik.

Stillingen:

Stillingen innebærer support og IT-drift av kundene i Technet sitt datasenter.

Du må like å supportere kundere, arbeide strukturert og være en strukturert lagspiller. Er du selvgående og arbeider målrettet, står belønningen klart i forhold til resultatene.

Hva kan Technet tilby deg ?

Technet har et solid fagmiljø på IT siden. Det legges stor vekt på kompetanseutvikling. Det kan nevnes at Technet har en AAA rating hos D&B. Hos Technet vil du bli satset på. Det er en kultur i selskapet for å jobbe målrettet med innovasjon, og man forventer at alle bidrar med ideer og løsninger.

Som drifts konsulent hos Technet, vil du kunne vise til en imponerende kundeportefølje (klikk her), og arbeide med løsninger som holder høy kvalitet. Du vil ikke oppleve «å være alene.» Du vil jobbe tett med selskapets øvrige driftskonsulenter.

Fakta:

Arbeidssted: Larvik
Type stilling: Fast stilling heltid
Antall stillinger: 1
Lønn: Konkurransedyktige betingelser
Søknad sendes: rtj@technet.no
Søknad merkes: Driftskonsulent
Kontaktperson: Roy Thomas Johannessen, Technet AS

Kortfattet  søknad og CV sendes til rtj@technet.no innen 14.06.19